Välkommen till Damernas databyrå

databyran - 1

Hej! Efter mer än trettio år på Göteborgs-Posten tackade jag ja till ett erbjudande om avgångsverderlag för att fortsätta som frilansjournalist.  I den här bloggen kommer jag att skriva om ny teknik för er som inte är superintresserade av tekniska detaljer men vill veta vad man kan göra med prylar och tjänster.

Namnet Damernas databyrå betyder inte att bloggen bara är för kvinnor. Alla som vill läsa eller kommentera eller fråga om något är välkomna.

Eva Wieselgren

 

 

8 kommentarer till “Välkommen till Damernas databyrå”
  1. Spännande! Uppsägningar och nedskärningar och annat är ju aldrig kul i sig, men såhär ett år efter att Jason Snell lämnade Macworld och startade Six colors kan jag som teknikintresserad inte bli annat än exalterad 🙂 …

  2. Blev klart oroad när ”din” sida ersattes av – väder!! Hälsa GP att vi är många som vill se dig skriva. Du gör det obegripliga högst begripligt.

    • Jag skriver tre spalter i veckan under september i GP men jag är inte längre anställd. Jag tog ett erbjudande om avgångsvederlag som var förmånligt. Här i bloggen ska jag försöka skriva så ofta jag hinner.

Kommentarer är stängda.