Lagom läskiga halloweenappar

halloween

Tycker du det är läskigt med skräck? Men kul med halloween? Här är fem appar som funkar även för de minsta och för dig som inte vill skrämmas sådär jättemycket.

PRISMA . Vår favoritapp som gör om foton till konstverk i olika stilar har fått ett skräckfilter.  Finns för Iphone och Android. Gjord av Prisma Labs Inc.

prisma

 

FINN FEM FEL: HALLOWEENVERSION. Hitta felen på teckningar med Halloweentema. Inga annonser eller delningsknappar i appen. Finns för Iphone och Android. Av Laura Tallardy

finnfemfel

 

HALLOWEEN SOUND TRAP. Det finns en mängd appar med skräckljud. Den här är lite speciell för den har en rörelsedetektor. Du kan sätta den på auto och lägga ifrån dig mobilen och när den rör sig, för att t ex någon går förbi (den är jättekänslig) så börjar den spela spökljud automatiskt. Det går också att sätta igång ljuden manuellt. Spela upp i hemmets trådlösa högtalare (eller ännu hellre Apple-tv:n i jobbets konferensrum) och sätt skräck i omgivningen. För Iphone. Av Oystein Saebo.

sound

A STORYBOTS HALLOWEEN, STARRING YOU AS A GHOST. Minns ni de dansande julalverna? Det här är samma fast med halloweentema. Lägg till foton på vänner och familjemedlemmar och appen gör en musikvideo där ni dansar till musik, som spöken, vampyrer och annat läskigt. Gjord så att den är lätt att sköta för små barn, men en läskunnig måste godkänna innan det går att dela på sociala medier. För Iphone. Går också att göra med dator på jibjab.com

jibjab

TOCA BOO. Lekapp för små barn. Barnet är spöket och skrämmer de andra i huset. En app där det inte går att göra fel, gå runt och utforska och se vad som händer och hur rädda de blir. För Iphone och Android. Det finns också en med läskiga köksmonster, Toca Kitchen Monsters.

tocaboo